Konya Şeker Haberler
TORKU ŞEKERSPOR ADINA YARIŞAN VE MADALYALARI ARASINA BİR ALTIN BİR GÜMÜŞ MADALYA DAHA EKLEYEN BEDENSEL ENGELLİ SPORCU EMİNE SEÇKİN, İLK HEDEFİNİN TOKYO’DA YAPILACAK DÜNYA ŞAMPİYONASINDA MADALYA KAZANMAK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
Haberin DevamıKonya Şeker olarak bütün planlamalarımızı üretimin sürekliliği için yapıyoruz.
Haberin DevamıBaşkan Ramazan Erkoyuncu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Haberin DevamıBaşkan Erkoyuncu’nun 25 Haziran da yapılan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 70. Olağan Mali Genel Kurul’unda müjdesini verdiği 3 avansın ikincisi olan Motorin Avansının da kuponlarının dağıtımına başlandı.
Haberin DevamıPANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Uluslararası Kooperatifler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Haberin DevamıBaşkan Ramazan Erkoyuncu’nun, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 70. Olağan Mali Genel Kurulunda vermiş olduğu müjde çerçevesinde bayram avansı bayramdan bir hafta önce hesaplara yatıyor.
Haberin Devamı