a

Kozmetik Ürünler Tesisi

2016 yılında Ar-Ge çalışmalarına başlanıp, 2017 yılında kurulumu tamamlanan Kozmetik Ürünler Tesisi’ nde;  Süperetanol Tesisi’ nde üretilen Kozmetik Alkol girdi olarak kullanılarak Konya Şeker San. Ve Tic. A.Ş. bünyesinde kolonya üretimine başlanmıştır. Bu yıl itibariyle, limon ve lavanta olmak üzere iki çeşit kolonyanın üretimi yapılan Kozmetik Ürünler Tesisi’ nin hedefleri arasında, ürün yelpazesini genişleterek, farklı ve yenilikçi çeşitlerle büyüyüp bu tazelik hissini herkesin deneyimlemesi hedeflenmektedir.

Bilindiği üzere Türkiye’ nin en büyük etanol üreticisi olan Konya Şeker Tic. A.Ş.; TORKU Harmoni Dalından Limon ve TORKU Harmoni Lavanta Bahçesi ürünleri üretiminde, kaliteli ve yüzde yüz yerli hammadde kullanımı ile hem müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta hem de milli sermayeye katkıda bulunmaktadır.

Süperetanol Tesisi’nde üretilmesi planlanan; Evsel Kullanım Amaçlı Etanol, Genel Kullanım Amaçlı Etanol, Tıbbi Kullanım Amaçlı Etanol, Analiz Amaçlı Analitik Saflıkta Etanol ürünleri, 2018 yılında Alkollü Ürünler Tesisi’nde dolumu ve ambalajlanması yapılarak tüketici ile buluşacaktır.

PAYLAŞ